PETAK U TVORNICI

Roisin Murphy i Digitalism na Electronic Beats Zagreb festivalu

21.11.2011 u 14:19

Bionic
Reading

Vrata festivala za ljubitelje elektronske glazbe otvaraju se u petak 25. studenog u 20 sati, a jednog posjetitelja festivala Electronic Beats Zagreb organizator dodatno vodi i na koncert Bryana Ferryja u Berlin 8. prosinca

Prvi Electronic Beats Zagreb pod pokroviteljstvom T-Mobilea  u petak će u velikom pogonu Tvornice kulture ugostiti Roisin Murphy (DJ set), Digitalism (live), Totally Enormous Extinct Dinosaurs te bendove When Saints Go Machine i How Convinient. Publiku će dočekati i između nastupa zabavljati zagrebački DJ Itch.

Jednog posjetitelja Electronic Beats Zagreb festivala organizatordodatno vodi i na koncert Bryana Ferryja u Berlin 8. prosinca, adobitnik će u društvu osobe koju sam odabere osim ulaznica za koncertosvojiti i besplatno 2-dnevno putovanje uz smještaj u Berlinu. Zasudjelovanje u ovom natječaju dovoljno je na adresu events@t.ht.hrposlati fotografiju najdražeg trenutka s EB Zagreb festivala zaključno sa30. studenim u podne, nakon čega će EB žiri odabrati pobjednika.
Ulaznice za događanje još se uvijek mogu kupiti na blagajni Tvornicekulture, Aquariusu i Rockmarku u Zagrebu po cijeni od 100 kuna.

Vrata festivala za ljubitelje elektronske glazbe otvaraju se u petak, 25. studenog u 20 sati. Listi izvođača pridružit će se i pobjednik Illectricity nucomers natječaja koji će svojim DJ setom zatvoriti događanje:

20 sati– otvaranje festivala, DJ Itch
21 sati– How Convinient
21,55 – When Saints Go Machine
23,15 – Digitalism (live)
00,55 – Roisin Murphy (DJ set)
2,20 – Totally Enormous Extinct Dinosaurs
3,20 – pobjednik natječaja Illectricity nucomer (tba)

Roisin Murphy