21. i 22. STUDENOG U ARENI

Rasprodan parter za Toma Jonesa i Sade

18.11.2011 u 13:30

Bionic
Reading

Za Toma Jonesa ostale su samo tribine dolje po cijeni od 300 kuna, a za Sade se može kupiti donja tribina po 400 i gornja po cijeni od 300 kuna

Parter za koncert Toma Jonesa u Areni 21. studenog i Sade koja nastupa 22. studenog rasprodan je i mogu se kupiti samo tribine. Za Toma Jonesa ostale su tribine dolje po cijeni od 300 kuna, dok se za nastup Sade može kupiti tribina dolje po cijeni od 400 i tribina gore po cijeni od 300 kuna.

Velški Tigar, koji u sklopu svoje turneje Praise & Blame dolazi u Zagreb, na koncertu će izvesti svoje najveće hitove. Tom Jones prvi je put nastupao u u Hrvatskoj u kultnom zagrebačkom klubu Saloon, a na svom prvom plesnjaku zaplesao je na opscenu 'Delilah', romantičnu 'She’s a Lady' ili 'It’s not Unusual'.

U lounge baru People’s sutra će početi zagrijavanje za koncert, a moći će se osvojiti i ulaznice. Odmah nakon romantičnog Toma Jonesa, prekrasna Sade dolazi u Arenu 22. studenog predstaviti pjesme sa svojeg najnovijeg albuma 'Soldier of love', u koji je preneseno puno osobnih emocija. Svaka pjesma je na neki način posveta nekom osjećaju i doživljaju kroz koji je svatko od njezinih slušatelja prošao.

Sve ulaznice mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Eventim te na blagajni Arene koja će u ponedjeljak 21. i utorak 22. studenog raditi od 9 ujutro. Ulaznice je moguće kupiti i uz 10 posto popusta u uredu Adrie Entertainment, Lanište 30 (Arena, jug).

Tom Jones uživo