ZAGRIJAVANJE ZA KONCERT

Top pet pjesama Lennyja Kravitza

16.11.2011 u 13:52

Bionic
Reading

Ususret svetkovini glazbe, koncertu Lennyja Kravitza koji će se održati 17. studenog u zagrebačkoj Areni, odlučili smo vas počastiti izborom ponajboljih stvari tog šarmera i romantika bez premca

Prije nego što krenemo s Lennyjevim top 5, podsjetimo sve one jako zaboravne da će Lenny Kravitz u sklopu turneje 'Black and White' 17. studenoga u zagrebačkoj Areni održati, sasvim smo sigurni, spektakularan koncert u kojemu će se naći mjesta i za Lennyjev prvi veliki hit:

It Ain't Over Til It's Over


Turneja 'Black and White', osim što predstavlja odličan novi album, predstavlja do sada i najveću produkciju. Lenny u Zagreb dolazi sa 20 šlepera i 10 autobusa te preko 70 ljudi. Ususret promociji novog albuma, prisjetimo se čistog klasika:

Are You Gonna Go My Way


U veseloj ekipi od 70 bit će i kuhar koji tradicionalno Lennyju sprema razne delicije. Dotaknimo se još pokoje crtice: backstage na koncertu bit će uređen u funky stilu – veselo i šareno, ali dozirano, s četiri dvosjeda, dva radna stola i deset lampi raznih veličina i oblika u prostoru od 64 kvadrata.

Fly Away


Zasigurno jedan od najpopularnijih rock glazbenika nove generacije koji oduševljava posebice svojim baladama, nastupit će u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji, stoga, susjedi, požurite po ulaznice.

I Belong To You


Za kraj glazbene šetnje dodajmo da vjerujemo da će Lenny složiti pravi tulum, uz napomenu da se ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te na dan koncerta na blagajni Arene koja radi od 9 ujutro. U prodaji su slijedeće kategorije ulaznica - parter 250 kuna, tribine 300 kuna i lože 600 kuna

Believe