TVORNICA KULTURE, 14. PROSINCA

Harlem Gospel Choir ponovo u Zagrebu

11.11.2011 u 13:02

Bionic
Reading

Samo godinu dana nakon fantastičnog rasprodanog koncerta u K.D. Vatroslav Lisinski, fenomenalna gospel atrakcija Harlem Gospel Choir ponovo dolazi u Zagreb

Na inzistiranje samih članova skupine, Zagreb je ponovo uvršten u raspored turneje, a inzistirali su i na tome da dvorana ovoga puta ima i neka stajaća mjesta, s obzirom da je zadnji put cijeli Lisinski ionako veći dio koncerta proveo pjevajući i plešući s tim sjajnim glazbenicima.

Nakon što su nas prošli put posjetili u formaciji Angels of Harlem, ovoga puta dolaze u standardnoj postavi Harlem Gospel Choir, u kojoj uz originalne putujuće glazbenike uvode uvijek neka nova lica. S bendom iza sebe, taj izuzetan zbor još jednom će nas podsjetiti na neke od svevremenih klasika poput 'Amazing Grace' ili 'O Happy Day', a poseban doživljaj pojačat će neposredna blizina božićnog ugođaja, koji će tada u Zagrebu biti u punom sjaju.

Skupina Harlem Gospel Choir pjevala je dosad, između ostalih, za Baracka Obamu, Nelsona Mandelu, papu Ivana Pavla II, nastupala s U2, Paulom McCartneyjem, Dianom Ross, čak i s Gorillaz, a čini se da je u Zagrebu pronašla novu omiljenu destinaciju kojoj se rado vraća.

Za ovaj koncert u posebno uređenoj Tvornici kulture bit će pušteno u prodaju svega 900 ulaznica, i to u tri sektora s cijenama:
Parter stajanje - 120 kn
Tribina sjedenje - 150 kn
VIP balkon - 200 kn

Ulaznice kreću u prodaju od četvrtka 10. studenog, i to u Aquarius Music Shopovima, Dallas Music Shopu, Dancing Bear CD Shopu, Rockmarku i na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Angels in Harlem Gospel Choir u Lisinskom: Oh Happy Day