NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Gustafa

03.11.2011 u 11:44

Bionic
Reading

Već tradicionalan nastup energičnih istrijana, u sklopu jesenskog programa i ove godine će protresti Tvornicu kulture na već poznati datum, 11. studenoga 2011. godine. A tportal.hr poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice

Na oduševljenje velikih masa koji poharaju Tvornicu svake godine, i ovaj put će se uz čašicu dobrog vina oriti glazba ove puležanske skupine.

Da svake godine naprave pravi spektakl, govori i činjenica da iz godine u godinu, koncert Gustafa ostavlja znatiželjnike ispred vrata pune Tvornice, što vjerujemo da će biti slučaj i ove godine.

Summit Gustafa u Tvornici, okuplja obožavatelje iz cijele Hrvatske i garantira predobru zabavu svih poklonika Gustafa i njihovih hitova: 'Katarine', 'Ka di su ta vrata', 'Sanjati ćemo žuto'...

Tvornica kulture stoga poziva sve željne dobre zabave i uživanja u veseloj atmosferi da se pridruže na najnovijem rock druženju. Prepustite se zaraznim ritmovima, plešite do zore i uživajte na istarski način!

Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji i 80 na dan koncerta.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Petar Šajn
Neven Penzar