ADELE

Sve bih dala da se pomirim s bivšim dečkom

03.11.2011 u 10:46

Bionic
Reading

Britanska pjevačica priznala je da još uvijek ne može zaboraviti bivšeg dečka koji ju je inspirirao za najveće hitove, poput 'Someone Like You'

Već je poznato da je posljednji album '21' trenutno najpopularnije britanske glazbenice, 23-godišnje Adele posvećen njezinom bivšem dečku. Ljubavno razočaranje inspiriralo ju je

za najveće hitove s tog albuma, a pjesma 'Someone Like You' posvećena je njezinoj velikoj ljubavi i u potpunosti je istinita. Iako su mnogi mislili da je konačno preboljela bivšeg dečka koji ju je ostavio, Adele priznaje da to još nije uspjela.

'Sve bih dala da smo opet zajedno. Ne bih se lako odrekla ovog uspjeha, ali s druge strane sve bih napravila da mi se vrati. Jako mi nedostaje. Teško je pjevati pjesme koje govore o njemu i prisjećati se toga kako smo bili dobri dok smo bili sretni i kako smo u konačnici ispali tragični. Najteže je kad pjevam 'Someone Like You'. Pjesma u potpunosti govori o njemu', priznaje Adele.

Iako su mediji pokušavali otkriti identitet misterioznog muškarca koji je zarobio srce talentirane pjevačice, u tome zasad nisu uspjeli.