'MEIN LAND'

Rammstein uskoro objavljuje novi singl

02.11.2011 u 16:08

Bionic
Reading

'Mein Land' je naziv novog singla kultnog njemačkog benda Rammstein s nadolazeće retrospektive 'Made In Germany 1995-2011.' koji službeno izlazi 14. studenoga. No Njemačka, Austrija i Švicarska imaju čast prve čuti novu pjesmu, i to tri dana prije ostatka svijeta, dakle 11. studenoga

Uz singl 'Mein Land' naći će se još jedna, dosad neobjavljena pjesma, 'Vergiss uns nicht', te remiksi pjesama 'BossHoss' i 'Mogwai'.

Najavljeni singl će izaći na CD-u i vinilu. Videospot za pjesmu 'Mein Land' premijerno će biti prikazan 11. studenoga na www.rammstein.com. Spot je snimao švedski redatelj Jonas Åkerlund, koji je dosad surađivao i s drugim zvijezdama kao što su Metallica, Satyricon, Ozzy Osbourne, Madonna i The Prodigy.

Rammstein u zagrebačkoj Areni nastupa u utorak 8. studenoga, a kako je najavljeno, na pozornici teškoj 40 tona koristit će 2000 litara nafte! Ovogodišnji zagrebački koncert je njihov drugi koncert na turneji, a ujedno i drugi dolazak u Hrvatsku! Prvi put bilo je zaista vatreno, a ovoga puta očekuje nas još veći šou! Predgrupa Rammsteinu je Deathstars, kojima je Rammstein jedan od najvećih uzora. Ni ne sumnjamo da će Deathstars i Rammstein pripremiti jako vruću i nezaboravnu koncertnu noć.

Organizatori kažu da karte polako nestaju pa se oni koji ne žele propustiti šou osebujnih Nijemaca trebaju požuriti. Ipak, Adria Entertainment pripremila je i posebno iznenađenje za sve fanove Rammsteina.

Naime, svatko tko u petak 4. studenoga dođe u ured Adrie Entertainment i kupi ulaznicu za koncert Rammsteina, uz već tradicionalnih 10 posto popusta, ulazi u 'bubanj' za osvajanje paketa CD-a, i to kakvog! – svi albumi Rammsteina izdani u periodu od 1995. godine pa sve do danas.

Akcija vrijedi samo u petak, i to od 9.30 do 16.30 sati, a izvlačenje je u 17 sati.