DOĐITE!

Kiril Džajkovski u Aquariusu

31.10.2011 u 10:26

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih i najcjenjenijih glazbenika elektroničke glazbe s ovih prostora dolazi u Zagreb poslije koncerta u Ljubljani, a odmah nakon Aquariusa odlazi u Estoniju

Pionir balkanske elektronike Kiril Džajkovski će sa svojim pratećim sastavom i specijalnim gostom nastupiti u Aquariusu 3. studenog u organizaciji Multikulture i INmusica.

Osim deseteročlanog benda, sastav je pojačan novim članom, MC-jem i pjevačem Ghetto Priestom iz sastava Asian Dub Foundation.

Tijekom turneje Kiril Džajkovski gostovao je u Njemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Luksemburgu i Srbiji.

Poslije točno 19 mjeseci Kiril ponovo dolazi održati solo koncert u Zagrebu, i to na starom mjestu, na kojem je posljednji put rasprodao nastup.

I ovog puta će Kiril održati samo jedan koncert, jer će dan ranije nastupiti u Ljubljani, a nakon Zagreba gostovat će u Estoniji.

Za zagrebački koncert, koji je dio manje turneje, Kiril će napustiti studio u kojem trenutno stvara glazbu za dva makedonska filma poznatih režisera - 'Treće poluvrijeme' Darka Mitrevskog i  'Balkan is not dead' Aleksandra Popovskog