NAGRADNJAČA

Halloween u Aurori

25.10.2011 u 12:57

Bionic
Reading

Ove subote primoštenska Aurora pod okriljem Klubske Scene Eventsa organizira veliki Halloween party. Uz prigodno uređenje kluba, reprezentativne domaće DJ-e i pomjeranje sata unatrag, Vaše super strašne i maštovite kreacije bit će nagrađene. A tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice

Čudne stvari se događaju u noći kada duhovi zavladaju zemljom, tako će i primoštenska Aurora te večeri poprimiti zastrašujući izgled i uvesti svoje posjetitelje u mračni svijet plesa i zabave velikim Halloween partijem na dva flora. Vještice, duhovi, vampiri, vile i vilenjaci, vikodlaci, izvanzemaljci, čudovišta i druga jeziva stvorenja, svi ste dobrodošli. Vesele bundeve smješit će Vam se iz svakog kuta Aurore, stoga pustite mašti na volju, zamaskirajte se i uđite besplatno.

Te noći posvećene hororu i vrijeme radi za nas, zbog pomjeranja kazaljki unatrag ples pod maskama trajati će sat vremena duže. Na glazbenom repertoaru očekuje se sve osim grobne tišine koju će svojim zastrašujućim zvukovima rastjerati naši za ovu priliku sablazni DJ-i. Pero Fullhouse, Mr. DJ Dario, Aldo Morro, Pille & Lushi će Vas začarati izborom glazbe, natjerati da pužete po podu i visite s plafona dok će Edy C, Voi Sa, Malesh i Mladen biti toliko glasni da nitko neće ni čuti vaše prestrašene vriskove.

Kako bi izbjegli leteći kaos organizatori mole da metle ostavite na parkingu ispred Aurore, pauke i šišmiše prepustite redarima na brigu i zapamite što teže Vaše lice bude prepoznatljivo, lakše će te ući besplatno!

Posebna ponuda: horor koktel – Freddy Krueger

Ulaznice u pretprodaji 50kn.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Diana Petrić
Mirna Posavec