NAGRADNJAČA

Thriller night u Aquariusu

25.10.2011 u 11:24

Bionic
Reading

Ovog petka (28. listopada) klub Aquarius vas poziva na proslavu Halloweena uz najveće hitove 80-ih i 90-ih godina! A tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice

Prije točno 28 godina, distributerska kuća Columbia Pictures objavila je najutjecajniji video uradak u novijoj povijesti pop kulture. Riječ je o mini glazbenom horor filmu kojeg je režirao John Landis i koji je zauvijek promijenio pristup izradi glazbenih spotova - video za pjesmu 'Thriller'.

Ususret Halloweenu, 980 ponosno predstavlja stravično zabavnu noć koja nosi ime video remek djela za pjesmu neprežaljenog i prerano otišlog kralja popa Michaela Jacksona.

Na vama je samo da dođete maskirani u 80-e i 90-e i plesnim se korakom prepustite pregledu ponajboljih spotova od 'Thrillera' pa sve do rasplesanih video brojeva s kraja prošlog stoljeća.

Jacksonovom Thrilleru, na velikom video wallu, društvo će praviti dobro poznati spotovi 80-ih i 90-ih: Madonnin 'Like A Virgin' i 'Vogue', Daft Punk i njihov koreografijama bogati 'Around The World', Human League i njihov 'Don't You Want Me', Snowov 'Informer', MC Hammerov 'U Can't Touch This', Vanilla Ice i njegov 'Ice Ice Baby', Stardust i 'Music Sounds Better With You', The Bangles i 'Walk Like An Egyptian', George Michael i 'Faith', 'Wannabe' girl power britanki Spice Girls, Culture Club i 'Karma Chameleon', Haddaway i 'What Is Love', Fatboy Slim i 'Rockafeller Skank', Men At Work i njihov australski 'Down Under', Inxs 'Need You Tonite', Prince i njegov 'Kiss', Britney Spears i srednjoškolski 'Baby One More Time' i mnogi mnogi drugi.

DJ / VJ Stanko Bondža
Upad : 30 kn

Po dvije ulaznice osvojile su:

Gordana Ivanković
Ivana Radan