NAGRADNJAČA

Klapa Cambi u Zagrebu

19.10.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Sve ljubitelje klapskog pjevanja razveselit će vijest da se uskoro sprema pravi glazbeni spektakl: veliki koncert klape Cambi koji će se, uz renomirane goste, održati 3. studenoga u 20 sati u Ciboninoj dvorani u Zagrebu. A tportal.hr svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice

Ovim koncertom Cambi će promovirati svoj posljednji album 'Zar više nema nas', a uz Cambijevce će nastupiti i neki od najvećih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, Massimo, Tony Cetinski, Vanna, Neno Belan i Meri Cetinić, pa je prava glazbena poslastica zajamčena.

Sinonim za kvalitetnu dalmatinsku pjesmu – klapa Cambi, jedna je od najrenomiranijih klapskih skupina u Hrvatskoj. U posljednje dvije godine objavili su nekoliko zapaženih singlova, poput 'Rijeke snova', koji najavljuju skori nosač zvuka 'Zar više nema nas' u izdanju Croatia Recordsa.

Na albumu, čiji je glavni producent Olja Dešić, naći će se obrade nekih od najvećih hitova na ovim prostorima, koji su u originalu proslavili glazbene legende poput Olivera Dragojevića, Mate Miše Kovača, Toše Proeskog, Bijelog dugmeta, Zdravka Čolića i dr., a u kojima ćete moći uživati i na ovom koncertu.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Tihana Jedvaj
Hrvoje Kutleša