VELIKI TULUM ZA 35. ROĐENDAN

Parni valjak uz ulaznice poklanja i novi album

19.10.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Početkom studenoga Parni valjak kreće u veliku dvoransku turneju u sklopu koje će nastupiti u Splitu, Zagrebu, Zadru, Puli, Rijeci i Osijeku

Parni valjak za svoj 35. rođendan dobrom svirkom i zabavom počastit će čak šest hrvatskih gradova.
Turneja započinje u splitskoj Spaladium areni 4. studenoga, nastavlja se zagrebačkim koncertom 11. studenoga, a nakon toga slijede još Zadar, Pula, Rijeka i Osijek. Uz pomoć pokrovitelja, trgovačkog lanca DM, zagrebački rokeri ponudit će i jednu novost na hrvatskom tržištu. Naime, svi kupci ulaznica za koncerte dobit će mogućnost skinuti njihov novi album 'Stvarno nestvarno' besplatno s interneta.

Najavljena je proširena postava benda, gosti iznenađenja i raskošna produkcija.
'Punih trideset godina opstali smo pri vrhu glazbene industrije, prije nekoliko godina zaključili smo da treba stati dok smo dobri i snažni, no ovisnost o glazbi ipak je pregolema', kazao je Husein Hasanefendić - Hus na konferenciji za novinare u Splitu, gdje je najavljena cijela turneja naziva 'Vjeruj, tu sam čovjek'.

U Parnom valjku otkrili su da su odbili ponude za pokroviteljstvo tvrtki iz duhanske industrije jer svojom turnejom žele promovirati zdrave i društveno odgovorne kompanije, no unatoč tome cijena ulaznica za njihove nastupe bit će primjerena ekonomskoj situaciji u Hrvatskoj - u prosjeku će iznositi 80 kuna.

http://www.youtube.com/v/NT9VC-c_hY0?version=3&hl=en_US