9. KOLOVOZA

Još jedan koncert U2 u Zagrebu

31.03.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Kao što je i najavljivano, nakon rasprodanog koncerta 10. kolovoza, organizatori su uspjeli dogovoriti još jedan nastup grupe U2 na zagrebačkom Maksimiru

'Reći ću samo dvije stvari - Bono i U2 dvaput u Zagrebu.' Tako je Milan Bandić danas na press konferenciji u Gradskoj skupštini najavio dodatni koncert grupe U2.

Koncert će se održati 9. kolovoza, a cijene ulaznica su iste kao i za koncert 10. kolovoza - 250 kuna za sjever, 500 za stajanje, 750 za tribine istok/zapad/jug, te 1.000 za ulaznice u fan pitu (bliže pozornici), dok će za VIP ulaznice trebati izdvojiti 2.000 kuna.


Prodaja ulaznica za članove fan kluba započinje 1. travnja u 10 sati, dok će se 3. travnja od šest ujutro ulaznice moći kupiti preko interneta. Ulaznice će se na prodajnim mjestima moći kupiti u petak, 3. travnja od devet sati.

Podsjećamo, sve 63 tisuće ulaznica za prethodno zakazani koncert U2 na Maksimiru, koji će se održati 10. kolovoza, rasprodane su za nekoliko sati.

'Organizatori su poduzeli određene mjere kako bi se spriječile gužve i problemi koji su se pojavili prilikom prodaje ulaznica za prvi koncert. Tako će se samo 25 posto ulaznica prodavati na internetu, a 75 posto na prodajnim mjestima. Također, neće biti biranja mjesta nego će kupci dobiti najbolje trenutačno raspoloživo mjesto u cjenovnom razredu za koji žele kartu. Upravo biranje mjesta najviše je otežavalo prodaju za prvi koncert', rekao je Vladimir Ivanković, direktor Lupe.


Ivanković je dodao: 'Koncert U2 u Zagrebu najbrže je prodavan stadionski koncert u regiji. Molbe za ulaznice primali smo, među ostalim, iz Češke, Slovačke, Italije pa čak i Turske'.

Svima koji nisu uspjeli doći do ulaznica u prvom pokušaju, tako se otvara nova prilika da vide legendarne Irce uživo.