Glazba 'SPREMAM ŽIVOT'

Lea Dekleva snimila spot s unukom Arsena Dedića

  • Autor: Agencija Vlm
  • 10.10.2011 21:19:04
  • 10.10.2011 20:25:33

Novi singl 'Spremam život' od utorka je i na YouTubeu, a devetogodišnja Lu, koja ide u glazbenu školu, na balet i slika, poput profesionalke otpjevala je jednu manju dionicu pjesme

Glazbenica Lea Dekleva rujan je provela na Braču i baterije napunila izbjegavši ljetne gužve. Vratila se u Zagreb i snimila novi singl 'Spremam život' koji se od danas može poslušati na YouTubeu. Jednu dionicu pjesme otpjevali su Klinci s Ribnjaka i devetogodišnja Lu Dedić, unuka Arsena Dedića.

'Pjesma govori o životu i ljubavi. Ali nije vezana uz neku moju privatnu životnu fazu jer kod mene se faze, kao i kod svake žene, mijenjaju svako popodne', kazala je Lea i objasnila zašto je surađivala s djecom:

'Djeca u pjesmi simboliziraju svjetlost i nadu. A kako se s Dedićevima često družim, nisu mi mogli odbiti malu suradnju s Lu. Dionicu je snimila za nekoliko minuta. Bila je prava profesionalka.'

Lu ide u drugi razred glazbene škole i svira klavir, pohađa i satove baleta, a odlično i slika, uči jezike. Leinom pjesmom oduševljena je i često je pjeva za sebe, no ne zna čime će se u životu baviti.

'Lu odrasta u glazbeničkoj obitelji, ali ova suradnja daleko je od naših pretenzija i ne znači da se ona mora baviti glazbom. Lu ima slobodan izbor u daljnjem školovanju', rekao je glazbenik Matija Dedić, tata male Lu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više