20. LISTOPADA

Severina će zapjevati u dnevnom boravku najvećeg fana

10.10.2011 u 14:03

Bionic
Reading

Narodni radio će 20. listopada ostvariti san jednom svom slušatelju, te će mu u dnevnom boravku zapjevati Severina

Svi koji su ikada poželjeli Severinu u vlastitom dnevnom boravku, a takvih je jako mnogo, doći će na svoje. Onom tko dokaže da je dovoljno velik obožavatelj, Narodni radio priredit će koncert omiljene pjevačice, u udobnosti vlastitog dnevnog boravka. Sve koji su mislili da su privatni koncerti privilegij koji si mogu priuštiti tek neki jako imućni ljudi, bili su u krivu jer od danas je za ovo senzacionalno iskustvo dovoljno biti najveći fan.

Najveći Severinin fan na spektakl u svom dnevnom boravku moći će pozvati najviše pet 'svjedoka', tek toliko da ga ostatak života mogu podsjećati na to da Severina u njegovom dnevnom boravku nije bila samo san. Slušatelji čitav ovaj tjedan imaju priliku dokazati svoj 'fan(atizam)'.

Izraziti se mogu kako god požele, mogu pisati pisma, snimiti video, poslati fotografiju, sve od navedenog ili pak nešto sasvim originalno. Severina će u stan odabranog sretnika ušetati 20. listopada, a tjedan uoči koncerta bit će posvećen pripremama. Trebat će tako osigurati crveni tepih, light šou, vatromet, plakatima oblijepiti grad sretnog domaćina, kako bi sve bilo spremno za povijesni koncert.

Na webu Narodnog radija objavljeno je i nekoliko uvjeta za sve koji žele prijaviti sebe i svoj dnevni boravak: 'Od presudne je važnosti da imaš dnevni boravak! I da imaš bar četiri, pet štekera da imamo gdje priključiti struju. I da nisi na 34. katu bez lifta jer, ipak, riječ je o trudnici! Zapravo, najbolje da nam, zajedno s dokazom da si najveći fan, pošalješ i ove podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu i fotku dnevnog boravka.'

Dobitnika će proglasiti osobno Severina, ovog petka u Dreletovom jutarnjem šou na Narodnom radiju