BRITANSKA VEZA

Adele snima glavnu pjesmu za sljedećeg James Bonda

04.10.2011 u 16:51

Bionic
Reading

Mnogi slavni glazbenici poput Paula McCartneyja, Duran Durana i Madonne već su radili na glazbi za filmove o popularnom špijunu, a sad će im se pridružiti i mlada britanska pjevačica Adele

Popularna britanska pjevačica Adele napisala je naslovnu pjesmu za novi film o tajnom agentu Jamesu Bondu, a sada se sprema za odlazak u studio kako bi pjesma dobila svoju završnu verziju.

'Adele je sasvim logičan izbor. Nakon što nekoliko posljednjih pjesama iz filmova o Jamesu Bondu nije postiglo poseban uspjeh, sasvim je jasno da su se s obzirom na Adelin uspjeh u posljednjih godinu dana producenti odlučili baš za nju', rekao je neimenovani izvor.

Mnogi slavni glazbenici poput Paula McCartneyja, Duran Durana i Madonne već su radili na glazbi za filmove o popularnom špijunu, a čini se kako će im se sad pridružiti i britanska pjevačica Adele

Javnosti još uvijek nije poznat naziv novog uratka o Jamesu Bondu, kao ni scenarij. Sve što se zna jest da će naslovnu ulogu treći put tumačiti Daniel Craig i da film u kinima možemo očekivati u listopadu sljedeće godine.