POZNATI SVI NATJECATELJI

'Ples sa zvijezdama' počinje 29. listopada

27.09.2011 u 13:31

Bionic
Reading

Od 29. listopada u šestoj sezoni šoua HTV-a 'Ples sa zvijezdama' gledat ćemo Lanu Banely, Tatjanu Jurić, Jelenu Perčin, Martinu Tomčić, Marka Tolju, Denisa Ahmetaševića, Hrvoja Šalkovića i Miru Ungara

I ove godine s instruktorima plesa i vrhunskim plesačima, a to su: Damir Horvatinčić, koji je za partnericu dobio Lanu Balney i od koje cijeli HTV očekuje da postigne uspjeh kao i u prošloj sezoni Mila Horvat, ako ne i bolji, Hrvoje Kraševac, koji će plesati s Jelenom Perčin, Marko Herceg koji podučava Martinu Tomčić, Ana Herceg čija se boja očiju preklapa s očima Marka Tolje, Robert Schubert, čiji je zadatak od Tatjane Jurić napraviti vrhunsku plesačicu, Marija Stošić koja prati Miru Ungara, Mirjana Žutić koja podučava frontmana Soul Fingersa Denisa Ahmetaševića i Lejla Bjedov koja pleše s Hrvojem Šalkovićem.


Veselo se društvo, predvođeno urednikom kontakt programa HTV-a Mariom Sedmakom i urednicom zabavno glazbenog programa HTV-a Elizabeth Homsi, okupilo danas u Studiju 9 HTV-a na prigodnoj press konferenciji s ciljem da predstavi šestu sezonu najgledanijeg TV šoua u Hrvata. Osim samog predstavljanja zvijezda i njihovih instruktora, Sedmak je naglasio da je doista u pitanju najgledaniji šou u Hrvatskoj - po dostupnim podacima, prošlu je sezonu gledalo negdje oko milijun gledatelja.

Zanimljivo je da će ove godine ples učiti Marko Tolja, koji je u šouu 'Zvijezde pjevaju' podučavao pjevanje, kao uostalom i Martina Tomčić koja sjedi u žiriju tog šoua. Svakako će pažnju starije publike privući nastup vremešnog Mire Ungara koji je žario i palio pozornicama prije 30-ak godina, kao i atraktivnom Lanom Banely i Tatjanom Jurić.

Uz minimalne zahvate u pravilima u šestoj sezoni (riječ žirija je zadnja pri ispadanju), novinarima su se predstavili sve zvijezde i svi njihovi instruktori. Šou počinje u subotu, 29. listopada, a sudeći prema ovogodišnjim zvijezdama, šesta sezona šoua 'Ples sa zvijezdama' ponovno će biti najgledanija TV emisija u Hrvatskoj. Tko će naslijediti prošlogodišnju pobjednicu Neru Stipičević, saznat ćemo negdje pred Božić.