SKROMNA ZVIJEZDA

George Michael zatražio da ga u Zagrebu dočeka cvijeće

20.09.2011 u 18:34

Bionic
Reading

Za razliku posljednje turneje na koju je išao nakon 17 godina pauze, George Michael je na turneju 'Symphonica - The Orchestral Tour' odlučio krenuti tri godine od posljednjeg pojavljivanja pred publikom

I dok jedni ponovni izlazak pod svjetla pozornice tumače željom za dodatnom zaradom, Michael to objašnjava preobraćenjem koje je doživio za prošlogodišnjeg boravka u zatvoru.

Četiri tjedna iza rešetaka, zbog vožnje u napušenom stanju i parkiranja svog terenca u prozoru jednog foto studija, natjeralo ga je da još jednom razmisli o svom životu. Rezultat toga je turneja 'Symphonica' u sklopu koje u utorak u 21 sat stiže u zagrebačku Arenu.

Kako je jagma za ulaznicama bila ogromna, nije ni čudo što su karte rasprodane prije desetak dana, a onda je organizator Lupa promocija u dogovoru s menadžmentom Georgea Michaela odlučio u prodaju pustiti još jedan kontingent, s ograničenim pogledom na pozornicu.

Karte po cijeni od 275 i 300 kuna još se mogu pronaći u prodaji. Za razliku od drugih zahtjevnih zvijezda koje su pohodile Zagreb, Michael, kažu u Lupa promociji, nije imao posebnih zahtjeva. Tek je zatražio da ga u hotelu i garderobi dočeka cvijeće.