'X FACTOR'

Završile audicije, a od Jacquesa ni 'Ž'

19.09.2011 u 10:36

Bionic
Reading

U nedjelju su emitirane posljednje dvije emisije audicija 'X Factora', no ni u njima se nije pojavio naše gore Jacques Houdek

Iako nije neuobičajeno da u daljnje natjecanje prođu kandidati koji nisu prikazani u audicijskim emisijama, pomalo smo bili razočarali nakon završetka posljednje audicijske emisije jer smo se nadali da ćemo imati priliku vidjeti našeg Jacquesa na djelu.

Krije li u sebi Jacquesovo nepojavljivanje u audicijskim emisijama činjenicu da nije baš oduševio žiri, producente (koji beskrajno vole kandidate s tužnim životnim pričama, a Jacques nije imao takvu) ili ga, kao šećer, čuvaju za kraj? Ne znamo, no znamo da je propustio da ga gledatelji, ujedno budući glasači, upoznaju već u ovoj fazi natjecanja. Jasno, ako uopće prođe dalje.

Nakon audicija slijedi takozvani Bootcamp, u kojemu će žiri među sobom podijeliti kandidate koji su prošli te će ih povesti u svoj kamp. Jacques je ranije izrazio želju da, ako prođe, dođe u ruke Kelly Rowland, kako bi dobio priliku zapjevati pred njezinom sestričnom Beyonce. Vrijeme će pokazati jesu li želje i ostvarive.