ZA GRUPU SKAUT

Klinci iz flma 'Koko i duhovi' snimili spot

15.09.2011 u 07:51

Bionic
Reading

Grupa Skaut snimila je u zagrebačkim šumama spot za svoju pjesmu 'Daj mi pokaži prijatelja' u kojem glume svi mladi glumci iz filma 'Koko i duhovi'

I dok jedan od četiriju dječjih filmova snimljenih u Hrvatskoj od osamostaljenja čeka reakciju gledatelja u kinodvoranama, koriste se sva sredstva kako bi ekranizacija najomiljenijeg dječjeg pisca u Hrvatskoj uopće i dobila svoju publiku.

Nakon premijere na Pula Film Festivalu 'Koko i duhovi' 6. listopada stižu u kina. Film je snimljen prema popularnom romanu Ivana Kušana izdanom 1958. godine, u režiji njegova sina Daniela Kušana

Uoči kinoprojekcije, grupa Skaut snimila je spot na temu 'Koko i duhovi' za pjesmu 'Daj mi pokaži prijatelja'. Pjesma, kao i roman, govore o prijateljstvu i avanturi.

Spot je sniman u šumama u okolici Zagreba, a režirao ga je Predrag 'Ellen Ripley' Ličina i glumili su svi mladi glumci iz filma - Antonio Parač, Kristian Bonačić, Nina Mileta, Filip Mayer i Ivan Maltarić. Autori pjesme su Ivan Veljača i Gordan Dragić iz grupe Skaut.