Glazba METALFEST HRVATSKA

Rok za prijave bendova za nastup u Zadru je 12. rujna

  • Autor: tportal.hr
  • 7.9.2011 17:42:12
  • 7.9.2011 15:50:21

U samo pet dana od službene objave održavanja metal festivala u Zadru iduće godine pristiglo je više od sto prijava bendova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore...

Kako broj novoprijavljenih bendova kontinuirano raste i očekivanja su da će brzo premašiti 200, organizatori su odlučili postaviti deadline, odnosno zadnji dan kada će se bendovi iz regije moći prijaviti za nastup.

Dakle, ponedjeljak, 12. rujna 2011. do ponoći zadnji je rok za prijavu bendova, nakon čega će svi prijavljeni putem e-maila s kojeg su ispunili prijavu dobiti upute o daljnjem tijeku odabira.

Metalfest Hrvatska želi pružiti hrvatskim bendovima, kao i bendovima iz regije, da na istom festivalu sviraju sa svojim idolima i pokažu se u najboljem svjetlu brojnoj publici te na taj način podržati i osnažiti domaću metal scenu i dati poticaj bendovima u nastojanjima da se probiju na međunarodno tržište metal glazbe. Kako je ranije najavljeno, svoj su dolazak u Puntamiku u Zadru od 2. do 5. lipnja 2012. prvi potvrdili Kreator, Hypocrisy, Blind Guardian i Ensiferum.

Detaljnije na www.hr.metalfest.eu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više