NAGRADNJAČA

Kawasaki 3P u Tvornici - dobitnici

05.09.2011 u 14:36

Bionic
Reading

Koncertnu sezonu Tvornica kulture 10. rujna otvara s legendarnom punk grupom Kawasaki 3P, a da bi doživljaj bio potpun, gost na koncertu bit će i beogradski ženski bend Vibrator u rikverc. Tportal.hr svoima čitateljima poklanja 3x2 ulaznice

Kawasaki 3P je osnovan 1993, poznati su po svojim žestokim nastupima, a njihovi energični koncerti na kojima se nimalo ne štede, postali su zaštitni znak benda.

Ove godine Kawasaki 3P obilježavaju 18 godina rada, a eksplozivna osmorka otvorit će novu sezonu zagrebačke Tvornice. U svojoj punoljetnoj karijeri nisu propustili ni velike festivale, poput Hartere, InMusica, Seasplasha ili Motovuna. Svoj kultni status zaradili su kaleći se po zagrebačkim klubovima, a šira javnost ih je zapamtila nakon nastupa na Euroviziji 2003. godine.

Vibrator u rikverc čine četiri djevojke, kojima zbog glazbenog umijeća zavide mnogi, i ponovno će pokazati posjetiteljima kako izgleda kad cure 'rokaju'.

Razni festivali na kojima redovito gostuju, glavni su pokazatelj kvalitete njihovih svirki, a nakon što svi iscrpimo i posljednje atome snage, predah ćemo potražiti na after partyju, također u Tvornici kulture u malom pogonu, gdje će do jutarnjih sati svirati slovenska grupa Tetkine radosti.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Gorana Čelebić
Domagoj Alagić
Ana Fuček