Glazba DAJMO DJETETU IGRAČKU

Michael Jackson želi jahati slona na koncertima

  • Autor: I. T.
  • 25.3.2009 12:44:16
  • 25.3.2009 11:15:01

Michael Jackson šokirao je organizatore svoje posljednje turneje željom da se pojavi na sceni na slonu, u pratnji pantera i tropskih ptica

Michael Jackson želi da njegova posljednja turneja, koja je već oborila sve rekorde u brzini rasprodaje koncerata, bude zapamćena kao najveća i najspektakularnija turneja svih vremena. Tu grandioznost misli postići uz pomoć velikog broja egzotičnih životinja, poput afričkog slona na kojemu bi dojahao na scenu te pantera, zmija, tropskih ptica i  majmuna.

Osim egzotičnih životinja pjevač očekuje i dodatno ljudsko pojačanje na sceni, ali ne misli unajmiti pjevački zbor kako bi pokrio eventualne slabosti vlastita glasa, već sto Masai ratnika.

Izvor je rekao za Mirror: 'Michael želi da njegova posljednja turneja bude najspektakularnija. Na dijelu koncerata tematski vezanih uz džunglu Michael želi dojahati na afričkom slonu, kojega bi na zlatnim lancima vodile pantere. Papige i ostale ptice letjele bi iznad njih'.

Organizatori, razumljivo, nisu najsretniji Michaelovim odabirom scenskih partnera, a razlozi su cijena osiguranja i društva za zaštitu prava životinja, koja brane korištenje divljih životinja u showovima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više