NAGRADNJAČA

San Pellegrino iznjedrio himnu festivala

31.08.2011 u 13:01

Bionic
Reading

Ni deset dana nakon prvog umaškog San Pellegrino Beach Festivala ne jenjavaju odlične reakcije publike i sve pohvale domaćih i međunarodnih glazbenika koji su na njemu nastupili. Kako bi se sjećanje na dobar provod što duže zadržalo organizator je odlučio izdati službenu himnu festivala, a brojni izvođači odlučili su je remiksirati. Mi vam ovom prilikom poklanjamo CD-e Funky Destinationa i Dogo Argentina.

Funky Destination kao organizator ovog plažnog festivala inspiraciju za službenu pjesmu festivala pronašao je u prijateljskom raspoloženju koje je ta dva festivalska dana bilo na zavidnoj razini, ljetnom ambijentu i zalascima sunca na plaži, ali i kao dosljedan način da se zahvali publici koja mu još uvijek šalje pohvale i zahvale za trud koji su uložili kako bi se na hrvatsku elektronsku scenu vratili kvalitetni inozemni nastupi i gostovanja.

Tako su u Umag po prvi put stigli headliner Dimitri from Paris uz pratnju Playbojevih zečica, britanski duet Smoove + Turrell, švedski DJ Jamie Lewis, grčka grupa Timewarp Inc., Dogo Argentino iz Osijeka i mnogi drugi domaći i strani glazbenici.

Unatoč brojnim festivalima koji su obilježili ovogodišnje ljeto u Hrvatskoj San Pellegrino se istakao drugačijom ponudom glazbe, ali i zavidnom lokacijom te posjetiteljima iz raznih dijelova Europe i svijeta, a zadovoljni prvim izdanjem već sljedeće godine organizatori planiraju još bogatiji glazbeni repertoar i još veću posjećenost.

U naumu da se pjesmom zahvali za sve osmjehe, pljeskove i vidne sretne trenutke organizatora su podržali i brojni izvođači koji su kroz remikse pjesme opisali svoj doživljaj festivala poput Zamalija, Umba, Timewarpa, E-Basea i Bad Monkeysa.

Nazvana 'The Peace Song' himna će uz brojna remiksirana izdanja biti dostupna za tri mjeseca u izdanju Timewarp Music etikete, a njen zvuk ugodno će prikratiti vrijeme do sljedeće nove zabave na plaži Sv. Pellegrina.

Pjesmu poslušajte ovdje

CD-e su osvojili:

Ivan Pihir
Domagoj Stanić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.