MTV MUSIC AWARDS

Katy Perry i Adele slavile s po tri nagrade

30.08.2011 u 06:56

Bionic
Reading

Iako je bila najveći favorit MTV Video Music Awardsa, Katy Perry osvojila je tri kipića, jednako kao i talentirana Adele

Neumorna Lady Gaga na dodjelu je stigla u muškom odjelu, kao vlastiti alter ego Joe Calderone i govorila je o tome koliko joj se sviđa Britney Spears.

Kad se Britney popela na pozornicu po nagradu za najbolji pop-video Till The World Ends, Joe tj. Gaga pokušala ju je i poljubiti.

Gaga je primila nagradu za najbolji ženski video 'Born this way', koji je također proglašen i najboljim videom s porukom.

Katy Perry imala je 10 nominacija, a osvojila je tri nagrade za: najbolji video godine za pjesmu Fireworks te za najbolju suradnju i najbolje specijalne efekte za duet s Kanyeom Westom, E.T.

Mlada Adele također je osvojila tri nagrade: za hit 'Rolling in the Deep', za najbolju scenografiju, najbolju montažu i najbolju kameru. Najbolji muški videospot je 'U Smile' Justina Biebera, najbolji hip hop-video 'Super Bass' Nicki Minaj, a najbolji rock video je 'Walk' Foo Fightersa.

Glazbenici su se prisjetili nedavno preminule Amy Winehouse.

'Bila mi je prijateljica i tragično smo je izgubili ove godine. Kad sam je upoznao, bila je na neki način budalasta osoba, pomalo luckasta, koja samo luta uokolo, poput mnogih ljudi koji su privučeni u velike gradove zbog neizmjernog talenta', kazao je Russell Brand dodavši da ga je njezin talent ostavio bez riječi.