ŠPANCIR SE ZAHUKTAVA

Kreće ludilo s Rundekom, Urbanom i vatrometom

19.08.2011 u 18:50

Bionic
Reading

Prvi sati Špancirfesta su iza nas, a nakon popodnevnog zatišja kreće večernja 'bura'

U večernjem programu posjetitelje prvog dana Špancirfesta zabavit će Vlasta Popić, pa Vatra, na kraju i Urban & 4 na MTV pozornici, na Korzu Beatles Revival, na Trgu Miljenka Stančića Darko Rundek & Cargo Trio, paralelno s tim i festivalski vatromet otvorenja. Pa duga, duga noć s Jean Marie Koneom i društvom. Evo rasporeda ostatka dana (i noći):

19,00 Trukitrek (ŠPA)- Franjevački trg – Grgur Ninski
19,30Vlasta Popić- pozornica MTV – Stari grad
20,00Vindiland kino: 'Sammy na putu oko svijeta' - Stari grad - prostor uz tvrđavu
20,30Beatles Revival- pozornica Soundset – Korzo
        Vatra- MTV pozornica – Stari grad
21,30Darko Rundek & Cargo Trio- pozornica Pan – Trg M. Stančića
22,00Festivalski vatromet- Stari grad
         Vindiland kino: 'Sljedeća tri dana' - Stari grad - prostor uz tvrđavu
22,30 Urban & 4- pozornica MTV – Stari grad
23,00Jean Marie Kone & Manu Lokole (FRA)- pozornica Mobilisis party – Drava
        DFC DJ-s: D-Name / Yapa- pozornica Mobilisis party – Drava

Varaždinska hrabrost na Špancirfestu

Zanimljivo će se društvo u subotu u 11 sati okupiti na Trgu Miljenka Stančića, u laguni Pan Radler, koja će tom prilikom i službeno biti otvorena. Na istome mjestu desetak hrabrih Varaždinaca – predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina i varaždinske ispostave Hrvatske gorske službe spašavanja. I jedni i drugi često junaci u svojim profesionalnim intervencijama, bilo na zapaljenim lokacijama ili na strmim planinskim predjelima, u službi spašavanja života i vraćanja osmijeha na lica unesrećenih i njihovih najbližih. Planirano je da se zanimljivom društvu pridruže i čelni ljudi Carlsberga i Turističke zajednice grada Varaždina, subjekata koji i stoje iza ove inicijative.

Sada i aplikacijaandroid

Nakon sjajne aplikacije iPhone za mobilne uređaje napravljene u suradnji s partnerom Špancirfesta NTH Mediom, na svoje su došli i vlasnici mobilnih uređaja android. Detaljan pregled programa po danima i po lokacijama, mogućnost izbora svojih favorita u programu Špancirfesta, ali i mnogo drugih informacija, kao što je popis svih izlagača i štandova po gradskim ulicama, popis izložbi i ostalih popratnih sadržaja festivala, sve to očekuje vas ovdje

Brojka dana

Osamnaest je broj zemalja iz kojih dolaze ovogodišnji izvođači na Špancirfest. Četrnaest ih je europskih, preostali dolaze iz Brazila, Argentine, Meksika i – Hong Konga.

Darko Rundek & Cargo trio: Ruke