JOŠ SAMO DVA DANA

Glazbene poslastice na Špancirfestu

17.08.2011 u 16:21

Bionic
Reading

Bogati glazbeni program čine čak 52 banda na tri pozornice i 23 eminentna imena klupske glazbe na noćnoj party pozornici, od čega svim zaljubljenicima u glazbu rastu zazubice

Na Špancirfestu nastupa Pink Studio koji na hrvatskoj glazbenoj sceni postoji već nekoliko godina, a singlovima iz 2009. osvojili su top ljestvice. Njihov singl 'Jutro poslije' prošle je godine bio jedna od najtraženijih pjesama većine domaćih radiopostaja. Bend čini sedam članova - tri djevojke i četiri dečka, a svakoj pjesmi koju rade, pristupaju s posebnom pažnjom i ljubavlju.

Prije dva mjeseca izišao je njihov novi najavni singl 'Misli na nas', sad već prepoznatljivog power-pop stila.

Svoje uspješnice s prošlog albuma, ali i pjesme s nadolazećeg albuma odsvirat će nam na MTV pozornici u nedjelju, 21. kolovoza.

Još jedna glazbena poslastica koja dolazi na varaždinski festival je Janette Slack, hongkonška Engleskinja, svjetski poznata DJ-ica, noćne će špancirere svojim likom i dijelom počastiti u subotu, 20. kolovoza

Top electro/breakbeat djevojka u zgusnutom ovogodišnjem rasporedu našla je mjesta i za Špancirfest. Podrijetlom iz Hong Konga, D-Jica Janette Slack proslavila se u Londonu. Rezidentica je svjetski poznate fetish night Torture Garden, a vlasnica je ovogodišnjeg ljetnog hita 'Slack in Black', prljavog remiksa 'Back in Black' AC/DC, koji je oduševio ljubitelje electra u klubovima i na festivalima diljem svijeta. Prijašnja izdanja poduprli su Carl Cox, Hybrid, Phil K, Evil 9 i D. Ramirez

Početkom 2000. godine etablirala na sceni u Hong Kongu, a nakon svjetske turneje prije tri godine skrasila se u Londonu. Montreal, Sydney, Los Angeles samo su neki od gradova u kojima je zgodna DJica i producentica raspametila obožavatelje.

Osim što je uspješna kao DJ i producentica, novac zarađuje i na svom izgledu kao model (Doc Martens Vauxhall Cars, Pepsi, Theme) i glumeći u glazbenim spotovima (Ms Dynamite, Lisa Mafia...). Modni dizajneri koji poznaju njezin stil izrađuju odjeću koju nosi na nastupima i snimanjima.

U svojim setovima kombinira izvođače kao što su Gwen Stefani i Run DMC, Jamie Lidell i Peaches, što je dobitna kombinacija na plesnim podijima. Ulaznica je 30 kuna.