PLAŽA BAČVICE

Sutra počinje drugi Enter festival

03.08.2011 u 16:29

Bionic
Reading

Split je ovoga ljeta definitivno potvrđen kao party destinacija broj jedan u Hrvatskoj. Nakon nedavnog gostovanja Davida Guette na Žnjanu, već sutra počinje novi događaj na otvorenom. Od 4. do 6. kolovoza na plaži Bačvice će se održati drugo izdanje Enter festivala

Plaža i pijesak splitskih Bačvica ponovno će postati veliki plesni podij Enter festivala na kojem ove godine nastupaju neki od trenutno najtraženijih svjetskih DJ-eva. To su prije svih trenutne zvijezde house glazbe, Axwell, Laidback Luke i Sander van Doorn. Najveća zvijezda festivala je definitivno član najveće dance atrakcije Swedish House Mafia, DJ Axwell zbog kojeg su primjerice ulaznice za Enter festival u pretprodaji preko interneta u Švedskoj planule.

Uz Axwella, gostuju i dva Nizozemca, Laidback Luke i Sander van Doorn, čija je pjesma 'Koko' proglašena hitom ovoga ljeta. Pripreme su danas na Bačvicama gotovo završene, već je postavljeno nekoliko skela za glavni stage, a postavlja se jedna konstrukcija i nasred plaže u moru. Za sada ide sve po planu, festival će trajati tri umjesto najavljena dva dana.

Podsjetimo da je prošlogodišnji prvi Enter festival počeo neuobičajenom nezgodom, kada se samo dan prije početka urušila glavna pozornica, na sreću bez ozbiljnih posljedica. Vjerujemo da je organizator ove godine napravio potrebne pripreme. Sutra i sljedeća dva dana se na plaži očekuju tisuće gostiju i za pretpostaviti je da će kao i nedavno na Žnjanu najveći broj posjetilaca biti mladi turisti iz cijele Europe, kojih je pun Split ovih dana.