Glazba PARTY ZA 20 TISUĆA LJUDI

David Guetta protutnjao Splitom

Jedan od najpoznatijih komercijalnih glazbenika današnjice, 43-godišnji francuski DJ David Guetta, opravdao je očekivanja nekoliko desetaka tisuća posjetitelja koji su se u subotu navečer pojavili na njegovom koncertu u Splitu: višesatnim spektaklom plaža Žnjan na jednu noć postala je centar party scene u Hrvatskoj

Guettin nastup, koji je započeo oko ponoći i potrajao nešto više od tri sata, izazvao je euforiju publike, među kojom je bio primjetan i vrlo velik broj turista. Organizatori tvrde da se na Žnjanu okupilo tridesetak tisuća ljudi, no po slobodnoj procjeni bilo ih je desetak tisuća manje - što je također vrlo solidna brojka s obzirom na prilično visoku cijenu ulaznica.

Francuz je, suprotno najavama, sletio u Split tek u večernjim satima, kada je publiku već počeo zabavljati DJ Chuckie, jedan od najpoznatijih nizozemskih producenata, a uoči nastupa zvijezde večeri atmosferu na plaži dodatno je podigao DJ Glenn Morrison. Svoj dio posla Guetta je odradio vrlo profesionalno, da bi nakon toga prepustio pult DJ-evima Aronu i Sunnery Jamesu.

Izvanrednu sliku Žnjana, plaže koja je preko dana prekrcana automobilima i kupačima, dodatno su upotpunili deseci brodica kojima su Splićani doplovili da bi iz posebne perspektive (i besplatno) vidjeli zasad najveći ljetni party u Hrvatskoj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više