Glazba DISCOTHEQUE ŽNJAN

Sve je spremno za nastup Davida Guette

Mada je Žnjanski plato u petak izgledao prilično kaotično, glavni dio priprema za nastup Davida Guette u Splitu je uglavnom završen

Prostor na platou na kojem se očekuje oko 40 tisuća posjetitelja je ograđen, a završeno je i postavljenje goleme, 30 metara visoke pozornice. Već je završen i posao oko spajanja na napajanje strujom za impresivnu zvučnu i svjetlosnu opremu. Riječ je o produkciji na najvišoj svjetskoj razini.

Na platou je parkiran velik broj kamiona za potrebnu logistiku, opremu, šankove, hladnjake i kemijske toalete. Po svemu viđenom, već sada se može zaključiti da su pripreme odrađene vrlo profesionalno i organizatore nije omelo ni kišno vrijeme.

Discotheque Žnjan će od subote konkurirati sličnim partyjima koji su prošlih godina organizirani na Rivi i Bačvicama. Žnjan kao lokacija za ljetni party je logičan, dobar odabir i za očekivati je da će se takva praksa nastaviti. Glavna zvijezda nastupa, DJ David Guetta, stiže u Split u subotu poslijepodne privatnim zrakoplovom i bit će smješten u hotelu Le Meridien Lav, u kojem će uživati u VIP tretmanu. Kako izgledaju pripreme na Žnjanu po kišnom vremenu, pogledajte u galeriji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više