SVE IDE OBITELJI

Amyn bivši Blake Fielder-Civil izostavljen iz oporuke

26.07.2011 u 09:41

Bionic
Reading

Amy Winehouse izostavila je svog bivšeg supruga Blakea Fielder-Civila iz oporuke

Pjevačica, koja će u utorak biti kremirana, oporučno je svoje bogatstvo ostavila majci Janis, koja boluje od multiple skleroze, i ocu Mitchu, koji su se razveli kad je Amy imala devet godina, te starijem bratu Alexu, izostavivši svog bivšeg supruga Blakea Fielder-Civila, piše Daily Mail.

Blake Fielder-Civil, kojega mnogi okrivljuju da je uveo Amy u carstvo droge i alkohola, ne samo da je izostavljen iz oporuke, iako se kalkuliralo da bi dobar dio oporučnog kolača mogao pripasti upravo njemu, već neće biti ni pušten iz zatvora da bi prisustvovao pogrebu svoje bivše supruge.

Sunday Times
u travnju je procijenio Amyno bogatstvo na šest milijuna funti, a trenutno se govori o zaokruženih deset milijuna s tendencijom snažnog rasta.

Odmah nakon objave vijesti o Amynoj smrti prodaja albuma Back to Black porasla je 37 puta, dotaknuvši broj jedan po broju prodanih primjeraka u čak 17 zemalja, no to je tek početak. Sigurni smo da će se sada zaredati razne 'best of' kolekcije, nikad objavljene, slučajno pronađene snimke i još mnogošto.