SAŠA IZ TBF-a:

'Bilo bi dobro da Isus ima tetoviran grb Hajduka!'

08.07.2011 u 15:26

Bionic
Reading

Tekstopisac i pjevač TBF-a Saša Antić, komentirao je u jutarnjem showu Totalnog FM-a što bi sve Kerum trebao napraviti kako bi kip Isusa u Splitu bio aktualniji

U studiju Totalnog FM–a radija Mija Kovačić ugostila je Sašu Antića iz grupe The Beet Fleet. Saša i Mija pretresli su sve aktualne teme, pa i one vezane za najnovije najave djelovanja Željka Keruma koji u Splitu namjerava izgraditi najveći kip Isusa na svijetu.

'Treba studiozno pristupiti toj ideji. Tu bi se trebalo sjetiti Hajduka, bilo bi dobro da Isus ima tetoviran grb Hajduka. Osim toga, trend je u svijetu građenja velikih Isusa. Prošle godine su Poljaci napravili još većeg od onog u Riju', rekao je svoje mišljenje Saša te nastavio dijeliti ideje.

'Za početak bi bilo dobro da Isus ima bar 50 metara i trebalo bi ostaviti mogućnost nadogradnje, što je u duhu gradnje kod nas. Ne bi bilo loše da to bude i stambeni prostor!' rekao je Saša u eteru.

Bend je nedavno na rivi radio promociju svog novog albuma 'Pistaccio Metallic' na kojoj je svoje obožavatelje častio sladoledom od pistacija.