Glazba ANDREA ŠUŠNJARA

Pobjeda na Dori kao kruna uspješne borbe s tumorom

  • Autor: I. T.
  • 18.3.2009 14:22:44
  • 18.3.2009 12:37:04

Andrea Šušnjara, koja će ove godine s Igorom Cukrovim predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Moskvi, tri se godine borila s tumorom, da bi nedavno pobijedila zloćudnu bolest

Dvadesetdvogodišnja pjevačica Andrea Šušnjara ove godine će nas, uz Igora Cukrova, predstavljati na Eurosongu u Moskvi s pjesmom Lijepa Tena. Njen put do Moskve bio je vrlo trnovit, utoliko je veća bila radost kad je saznala da su upravo oni pobijedili na Dori.

Još prije pet godina Andrea je bila drugoplasirana na Dori s pjesmom Noah. Nakon toga izabrana je za novu pjevačicu grupe Magazin, ali ubrzo zatim stvari su za mladu pjevačicu krenule nizbrdo. Devetnaestogodišnjoj Andreji otkriven je tumor, te je morala zamrznuti pjevačku karijeru i posvetiti se mukotrpnom liječenju.

'Sve je to bilo vrlo šokantno, no nisam imala izbora nego prihvatiti to i krenuti u bitku s bolešću', izjavila je mlada pjevačica za Story.

Nakon mukotrpnog liječenja Andrea je uspjela pobijediti bolest te joj je odlazak u Moskvu dolazi kao svojevrsna nagrada za hrabru borbu: 'Znala sam samo da se želim boriti i na kraju je sve ispalo kako treba – živa sam, zdrava i, evo, idem na Eurosong.'

Nakon svega, Andrea ne žali što je morala proći kroz neizvjesnost uzrokovanu bolešću: 'Možda će zvučati glupo, no zapravo sam sretna zbog svega što mi se dogodilo, smatram to blagoslovom jer danas cijenim prave vrijednosti'.

Pogledajte spotove za pjesme 'Noah' i 'Lijepa Tena'.

 

Andrea Šušnjara: 'Noah'

 

Igor Cukrov i Andrea Šušnjara: 'Lijepa Tena'

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više