DUBROVNIK, 29. SRPNJA

Svjetska pop superzvijezda Inna na Re-Vel-Inu

06.07.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon house čarobnjaka Sharama i Toma Novyja, svoj nastup na Re-Vel-In festivalu 29. srpnja potvrdila je i svjetska dance pop superzvijezda Inna

Bit će to prvi hrvatski nastup pjevačice čiji su singlovi 'Club Rocker' i 'Sun Is Up' najveći europski plesni hitovi proteklih mjeseci i čiju karijeru glazbenice, humanitarke i modne ikone prati više od tri milijuna fanova na Facebooku.

Prekrasna 24-godišnja Rumunjka Inna na Re-Vel-In festival dolazi s live šouom i reputacijom prvorazredne, adrenalinske koncertne eksplozije. Dosad je objavila dva albuma – 'I Am The Club Roker' i 'Hot', čiji su singlovi hvatali vrhove top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Francuskoj, Rusiji, Švicarskoj i diljem Europe. Nastup u Dubrovniku ovoj će ambasadorici UNICEF-a i aktivistici za prava životinja biti premijerni nastup u Hrvatskoj, samo nekoliko tjedana nakon što je oduševila više od 15 tisuća fanova na velikom partiju u Ljubljani.

Inna, uz Toma Novyja i Sharama, predvodi line up Re-Vel-In Festivala koji će se od 28. do 31. srpnja održati najimpresivnijem klubu na Jadranu - dubrovačkom Culture Clubu Revelin, smještenom u istoimenoj tvrđavi. Velika centralna dvorana kluba i prekrasna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kuna na prodajnim mjestima u sustavu Eventima