NAGRADNJAČA

Fatboy Slim - dobitnici

05.07.2011 u 15:10

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine rasprodao stadion u Umagu, i to par tjedana prije samog koncerta, Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim, nastupit će na plaži Zrće, u Novalji na Pagu, 9. srpnja, a organizator koncerta agencija MPG i tportal.hr poklanjaju vam čak šest ulaznica

BIG BEACH 9. srpnja po prvi puta u Hrvatskoj predstavlja open air 24-satni parti na plaži Zrće po uzoru na svjetske partije na plažama Brazila, Australije i Amerike. Kulminacija 24-satnog programa bit će nastup jednog od najboljih svjetskih parti DJ-a, FATBOY SLIMA. Organizator očekuje oko 15.000 fanova iz cijelog svijeta i već je najavio da će je riječ o godišnjem događanju koje će otvarati parti sezonu na plaži Zrće. Održavat će se prvog vikenda u srpnju, uz podršku Grada Novalje i svjetski poznatih klubova PAPAYA, AQUARIUS i KALIYPSO. Plaža Zrće poznata je kao vodeće hrvatsko ljetno clubbing odredište, a ovaj događaj će još više učvrstiti tu poziciju na svjetskoj razini.

Službeni program počinje u 11 sati nastupima pet vrhunskih DJ-a iz regije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Makedonija), a posjetitelji tijekom čitavog dana mogu uživati u bogatoj ponudi plaže Zrće, koja uključuje i bungee-jumping, skijanje na vodi i wakeboarding, razna natjecanja i druge morske aktivnosti. U popodnevnim satima nikako ne treba propustiti svjetski poznate after beach partije koji će se istovremeno odvijati u sva tri kluba, PAPAYI, AQUARIUSU i KALYPSU. Na dvije pozornice na plaži nastupit će više od 20 DJ-a koji će ugrijati atmosferu za nastup glavne zvijezde večeri, FATBOY SLIMA.
Pristup plaži na dan BIG BEACHA neće biti dozvoljen svim vozilima. Pristup će biti moguć samo javnim prijevozom, a svi posjetitelji s kartom imaju besplatan prijevoz s autobusnog kolodvora u Novalji do plaže Zrće.

Najbolji ljetni parti vikend u petak, 8. srpnja, u klubu Papaya donosi nastup svjetskog DJ-a broj jedan, Armina Van Buurena, a u subotu, 9. srpnja, open-air 24-satni događaj i nezaboravne nastupe brojnih DJ-a iz regije te glavni nastup kralja elektronskog beata Fatboy Slima na plaži Zrće. Klub Papaya pripremio je posebnu Weekend Special ponudu čija je količina ograničena – kartu po cijeni od 220 kuna za Armina Van Buurena i BIG BEACH.Karte za BIG BEACH po cijeni od od 27,5 eura, odnosno 200 kuna mogu se naći u prodajnoj mreži Eventima, www.eventim.hr. Beck's je za najbrže fanove pripremio kontingent od 500 karata po cijeni od 20,5 eura, odnosno 150 kuna, a dostupne su u Eventimu od 16. lipnja. Za više informacija o događanju, posjetite www.bigbeach24.com

Sretni dobitnici su:

Danijel Končar, Vedrana Dragičević i Jelena Škare.

Čestitamo!