Glazba MTV I HARTERA

Objavljeni pobjednici natječaja Oderi na Harteri

  • Autor: tportal.hr
  • 1.7.2011 15:56:04
  • 1.7.2011 15:29:29

Već nakon prvih par dana, na natječaj Oderi na Harteri pristiglo je oko dvadesetak prijava, da bi se na kraju roka prijavilo više od stotinu bendova, solo izvođača i DJ-a iz cijele regije. Tradicionalan Harterin natječaj ove je godine podebljao regionalni MTV na čijem će se stageu i predstaviti pobjednici

Žiri sastavljen od harteraša i MTV-jevaca, nakon dugog preslušavanja i vijećanja, odabrao je pet bendova i pet DJ-eva/DJ crewova koji će 15. i 16. srpnja nastupiti na MTV Stageu sedmog izdanja jednog od naših najboljih festivala. Neki od njih već su dobro poznati na svojoj sceni, dok će nekima ovo biti značajna odskočna stepenica u karijeri.

Bendovi:
Sane
Senzorz
Mlat
Fil Tilen
Pontiacs


DJi:
Gars
Unique
Rea & Mayo
Deep Overground
Riven


Točna satnica i raspored nastupa na MTV Stageu bit će poznati kroz nekoliko dana. Uz naše pobjednike, na pozornici će zasvirati i Električni orgazam, Goribor, Multietnička atrakcija, Kawasaki 3p, Grč i Klaus, a za uređenje stagea pobrinut će se klinci iz dječjeg vrtića Belveder iz Rijeke koji pripremaju radove na temu 'Ljeto ljubavi'.

Sedma Hartera bit će održana 14., 15. i 16. srpnja na poznatoj lokaciji, u bivšoj riječkoj tvornici papira. Nulti dan (14.) nastupit će Hladno pivo, Diskurz i Pasi, dok će prvi i drugi dan pozornicama festivala proći Hercules and The Love Affair, Trentemoller, James Holden, Photek, SBTRKT, Pearson Sound, Fairmont, Brodinski, Elemental, Lollobrigida i mnogi mnogi drugi.

U prodaji se u sustavu Eventima nalaze jednodnevne i festivalske ulaznice. Cijena jednodnevnih iznosi 99 kuna (za 14. srpnja), 100 kuna (15. srpnja) i 160 kuna (16. srpnja). Cijena festivalskih iznosi 220 kuna (15. i 16. srpnja), odnosno 279 kuna (14-16. srpnja).

Sane: Ja bih preživio
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više