Glazba SURADNJA ILI TUŽBA?

Je li direktor Croatia Recordsa dogovorio suradnju sa Štulićem?

  • Autor: tportal.hr
  • 1.7.2011 8:56:37
  • 1.7.2011 7:30:14

Direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac posjetio je u Nizozemskoj Štulića. Nije poznato je li pokušao riješiti Johnnyjevu tužbu, podmiriti dugove ili ga nagovoriti na novu suradnju

Direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac u Nizozemskoj je posjetio Johnnyja Štulića, ali u Utrechtu nije bio sam, piše sarajevski Dnevni Avaz. S Babogredcom je bio i odvjetnik pa su se pojavile spekulacije kako je bila riječ o pokušaju dogovora oko tužbe. Štulić je, navodno, prije izvjesnog vremena tužio Croatia Records. Osnivač Azre, koji već dugo živi u Nizozemskoj, tvrdio je u više navrata kako Croatia Records nema nikakva prava na njegove albume, jer su ugovori s Jugotonom bili napravljeni samo na šest mjeseci. 'To je sve moje vlasništvo, oni nisu uložili baš ništa', tvrdio je Štulić.

No u Utrechtu je u Štulićev dom ušao samo Babogredac, a odvjetnik je morao ostati vani. To je pokrenulo drugu potencijalnu glasinu u glazbenim krugovima kako je možda riječ o budućoj suradnji. Naime, neki izvori tvrde da tužbe nije bilo nego da je Babogredac išao kod Johnnyja dogovoriti suradnju i objavljivanje reizdanja Azre, kao i rješavanje dugova, ali da tužbe nije bilo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više