DUBROVNIK, OD 28. DO 31. SRPNJA

Tom Novy i Sharam prvi headlineri festivala Re-Vel-In

29.06.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Najavljeni su prvi headlineri Re-Vel-In Festivala koji će se održati u poznatom dubrovačkom Culture Clubu Revelin smještenom u istoimenoj tvrđavi. To su Sharam i Tom Novy, kultna imena svjetske house scene

Sharam je kultni house DJ i producent, dio poznatog dvojca Deep Dish, osvajač Grammyja i podjednako uspješan solo izvođač. Vrhunac Sharamove karijere definitivno su bili objava singla 'PATT (Party All The Time)', ljetnog superhita 2006. te izlazak albuma 'Get Wild' na kojem se surađivao s Diddyjem te Kid Cudijem, Patsy Cline s kojima potpisuje single 'She Cam Along', jednu od klupskih himni 2009. godine.

Tom Novy prisutan je na sceni više od 15 godina. Razvijao je stil unutar domene housea, od početnog progresivnog do aktualnog garage housea prožetog vokalima. Među najveće Tomove uspjehe ulaze singlovi 'Without Your Love' I 'Your Body', ali i činjenica da je nevjerojatnih 14 godina bio resident kultnog Spacea na Ibizi.

Culture Club Revelin, jedan od najvećih klubova na našoj obali, smješten je u prostoru tvrđave Revelin na ulazu u Grad. Velika centralna dvorana i impresivna terasa s jednim od najljepših pogleda koji se mogu doživjeti, mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovce svi osjećaju kao VIP.

Vjerojatno najpoznatija jadranska turistička destinacija i svjetski poznati fenomen, grad Dubrovnik, ovog će ljeta postati odredište tisuća ljudi željenih kvalitetne festivalske zabave. Re-Vel-In Festivalomnajvećim takve vrste u cijeloj južnoj Dalmaciji, Dubrovnik i njegovi gosti dobivaju centralni i najveći glazbeni događaj ljeta kojim će se obogatiti turistička ponuda Grada, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kuna na prodajnim mjestima u sustavu Eventima

Sharam: Party All the Time