50 TISUĆA SRETNIKA

Trijumf glazbe na šestom T-Mobile INmusic Festivalu

24.06.2011 u 15:52

Bionic
Reading

Više od 50.000 posjetitelja uživalo je u šestom T-Mobile INmusic Festivalu uz nezaboravne nastupe Grindermana, Arcade Fire, The Streets, Tv On The Radio, Jamiroquaija, Cypress Hilla, The Do, Gentlemana, Burake Som Sistema, Partibrejkersa, Overflowa i mnogih drugih izvođača

Svi oni i brojni drugi izvođači nastupali su na pozornicama - T-Mobile Stageu, World Stageu i Hidden Stageu, uz noćnu zabavu na Night Stageu, Silent Partyu i u Kupoli

Čarobna atmosfera osjetila se od samih početaka i dolaska prvih gostiju festivalskog kampa koji su redom pristizali iz mnogobrojnih zemalja, a nastavila se svirkama na pozornicama, koje su završile spektakularnim nastupom Grindermana.

Osim glazbenog dijela festivala koji je privukao rekordan broj posjetitelja, ovogodišnji program bio je dodatno obogaćen popratnim kamperskim sadržajima poput radionica i izleta, a proširena je i gastronomska ponuda festivala, čime je dodatno poboljšana kvaliteta boravka posjetitelja ove iznimne glazbene manifestacije. Sunčano i toplo vrijeme dodatno je potaknulo publiku da stvori do sada najopušteniji i najslobodniji ambijent na festivalu.

Prvi dan festivala privukao je najveći broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta u proteklih šest godina te se svima koji su se zatekli u redovima na ulazu organizatori zahvaljuju na razumijevanju i strpljenju. Također, ovim putem zahvaljuju se svim posjetiteljima T-Mobile INmusic Festivala koji su svojim dolaskom iskazali povjerenje, svim izvođačima koji su svojim nastupima uveličali ovo glazbeno događanje te svim medijima koji su pratili i podržali festival.

Grinderman kao šećer na kraju