NAGRADNJAČA

Ženska večer u Tvornici kulture - dobitnici

21.06.2011 u 15:27

Bionic
Reading

1. srpnja Tvornica kulture predstavlja dva ženska benda - Vibrator u rikverc i Shoot Me Wendy. A tportal.hr poklanja ulaznice za koncert (3 x 2)

VIBRATOR U RIKVERC

Bend postoji nešto dulje od tri godine, ove mlade djevojke počele su s radom krajem 2007. godine. Vibrator u rikverc čine četiri djevojke, Snežana Popović (vokal), Milena Rajić (bubanj), Sofija Jovanov (bas/vokal), Tamara Mihovilović (gitara). Glazbene uzore i inspiraciju pronašle su još u ranim sedamdesetim, počevši od Ramonesa te u suvremenoj japanskoj underground sceni: Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188 itd. Svoj stav i samopouzdanje su izrazile u jednoj rečenici: 'Prijavile smo se zbog izuzetno dobre organizacije ili nam se bar tako čini da je sve na odličnom nivou pripremljeno, a i zvuk je odličan.' Do sada su odsvirale mnogo koncerata u zemlji i izvan nje, svirale su na raznim festivalima i njihovi nastupi su bili popraćeni samo pozitivnim kritikama.

SHOOT ME WENDY

Melodični punk band iz Zagreba s dva ženska vokala. Glazbu karakteriziraju žestoki gitarski rifovi i ritmovi, melodičan bas i dva ravnopravna ženska vokala koja bend čine prepoznatljivim i drugačijim. Koncert u Malom Pogonu je najava njihovog nastupa na Teraneo festivalu u Šibeniku.

Ne propustite vidjeti kako izgleda kad cure rokaju!

Po dvije ulaznice osvojili su:

Tomislav Cindrić
Annemarie Vučetić
Tihana Tadić