20. NA 21. OŽUJKA U PROFIL MEGASTOREU

Hladno pivo točno u ponoć promovira 'Knjigu postanka'

16.03.2009 u 14:38

Bionic
Reading

Povodom izlaska DVD-a Hladnog piva 'Knjiga postanka', točno u ponoć u noći sa 20. na 21. ožujka bit će upriličena promotivna prodaja u zagrebačkom Profil Megastoreu

Promotivnom prodajom u ponoć u noći sa 20. na 21. ožujka u Profil Megastoreu najvjernijim i najnestrpljivijim fanovima grupe Hladno pivo bit će pružena prilika da već u prvim minutama izlaska DVD-a Knjiga postanka nabave svoj primjerak po povlaštenoj cijeni, druže se sa članovima benda te prikupe autograme.

Mile Kekin u razgovoru za tportal rekao je da se nada da će fanova biti kao na promociji CD-a, kad su ih sve iznenadili brojnošću, te dodao: 'Profil Megastore u petak će biti jedno od rijetkih mjesta koja će raditi nakon 1 poslije ponoći'. Uz odličnu glazbu i vrhunsko društvo, sigurni smo da će biti i jedno od najveselijih zagrebačkih mjesta.

'Knjiga postanka' bit će objavljena u limitiranoj i regularnoj verziji, a radi se o tvrdo ukoričenoj knjizi od 350 stranica koja sadrži privatne i službene fotke, zapise iz bilježnica, satelitske snimke, pregršt ostalih sitnica i notica i mnogo toga dosad neotkrivenoga.

Na DVD-u se, osim live materijala, nalazi dokumentarac Peti dokument koji potpisuje Slaven Jekauc s kojim su, uz Andreja Korovljeva, surađivali na spotu 'Biološki sat'. Svi spotovi s 'Knjige žalbe' uvršteni su na ovaj bogato opremljeni DVD s tri i pol sata vrhunskog materijala.

Nakon Zagreba, promocija DVD-a se nastavlja u Splitu 25. ožujka i u Rijeci 28. ožujka.