USKORO U SPLITU

Trosatnim koncertom Zucchero oduševio pulsku Arenu

19.06.2011 u 22:12

Bionic
Reading

Pulska Arena sinoć je uživala u koncertu Zucchera koji je puna tri sata pjevao hitove poput 'Senza una Donn' i 'Baila Morena'

'Pula me oduševila. Drago mi je da smo nakon nekoliko godina ponovno pronašli ovu divnu energiju koja je vladala ovim inspirativnim rimskim amfiteatrom', izjavio je Zucchero.

Tisuće posjetitelja pulske Arene sinoć su tri sata uživale u hitovima talijanske glazbene legende Zucchera. Glazbenik je oduševio najnovijih hitovima s posljednjeg albuma 'Chocabeck', ali i repertoarom svima dobro znanih pjesama poput 'Senza una Donna', 'Baila Morena', 'Miserere' i drugih.

'Nadam se da je u novim pjesmama publika uspjela osjetiti elemente života i emocija, jedne epizode obične nedjelje u selu iz kojeg potičem', izjavio je Zucchero nakon koncerta i dodao: 'Veselim se nastupu u Splitu koji slijedi. Pozivam sve da nam se pridruže u ovom slavlju glazbe.'

Iduća postaja talijanskog glazbenika u sklopu turneje 'Chocabeck World Tour 2011.' je Split u kojem će Zucchero održati koncert u ponedjeljak, 20. lipnja, u Spaladium Areni.

Zucchero 'Baila Morena'