'MISLI NA NAS'

Zagrijte se za INmusic uz novi singl Pink studija

17.06.2011 u 09:41

Bionic
Reading

Simpatični power pop sastav Pink studio uoči nastupa na jednom od najposjećenijih festivala u regiji, T-mobile INmusic festivalu, predstavlja svoj novi singl

Pjesma je njihov drugi singl, ujedno će najaviti njihov novi album, koji izlazi najesen, a zove se 'Misli na nas' i možete je poslušati na ovom linku

Prethodni singl 'Želim ti reći' oduševio je radijske urednike i publiku te se dugo zadržao na radijskim ljestvicama, a sada predstavljaju još jednu ljetnu i lepršavu pjesmu za koju se nadaju da će ponoviti uspjehe svih njihovih prijašnjih singlova.

Podsjećamo, talentirani, sedmeročlani bend se 2009. godine predstavio singlovima 'Ne/staješ' i 'Infra Inga' te velikim hitom 'Jutro poslije', koji je osvojio slušatelje i postao jednom od najtraženijih pjesama hrvatskog radijskog etera u prvoj polovici 2010. Iste godine izašao im je i album 'Soundtrack za lutku'.

Albumom 'Soundtrack za lutku' željeli su stvoriti autorski, drukčiji zvuk, upumpati svježu krv u pojačala i pokrenuti novi power pop val koji bi okupljao mlade umjetnike koji sve glasnije naviru kroz vrata neke nove scene. Svakoj pjesmi na albumu pristupano je s posebnom pažnjom i ljubavlju, a kako njihove pjesme zvuče uživo, moći ćete čuti već ovu srijedu 22. lipnja na T-Mobile INmusic festivalu, na World stageu od 17 sati.

Pink studio čine Ivana Kardum (vokal), Ana Bogdan (klavijature i back vokali), Ana Pavić (back vokal), Niko Radas (bubnjevi i udaraljke), Nikola Karan (bas), Ivan Glasnović (solo gitara) i Josip Pintarić Pinks (gitara).

Pink studio: Jutro poslije