Glazba JOHNNY ŠTULIĆ:

'Nemam prijatelja, nemam sjećanja, sve je samo deja vu'

  • Autor: tportal.hr
  • 17.6.2011 10:49:38
  • 17.6.2011 8:33:15

Novinar srbijanske televizije Prva, za reportažu koja se bavi Johnnyjevim likom i djelom, pronašao je Branimira Johnnyja Štulića u Houtenu. Pristao je na kratki razgovor i rekao da danas shvaća da nema prijatelje

'Ako ne znaš napraviti pjesmu, džaba ti trud, sve je u tome muljaš li i pretvaraš li se', opisao je bit glazbenog talenta Branimir Johnny Štulić u telefonskom razgovoru s novinarom srbijanske televizije Prva koji ga je pokušao pronaći u nizozemskom gradiću Houtenu, gdje u dobrovoljnom izbjeglištvu živi duže od dvadeset godina. Johnny je, naravno, odbio snimanje, ali je novinara emisije 'Expoloziv' počastio svojim inače rijetkim izjavama.

Kaže da ga nije briga za trivijalije poput domovnice te i dalje živi bez dokumenata - nema putovnicu, bankovnu karticu, osiguranje. 'Koga još briga za te trivijalne stvari kao što su državljanstvo i putovnica?' rekao je i dodao da ga danas malo što veže za bivšu domovinu.

'Danas shvaćam da nemam prijatelje i ne mogu se načuditi ljudima koji se hvale svojim prijateljima', rekao je Štulić.

Štulić i dalje u miru pristojnog naselja nizozemskog Houtena, čije je stanovnike reporter anketirao o tome znaju li da je čovjek na fotografijama i njihov sugrađanin velika zvijezda, prevodi djela antičke književnosti.

'Ne sjećam se ničega iz prošlog života, samo mi se ponekad čini da imam deja vu', zaključio je Johnny.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više