IAKO NEMAMO ŠANSE

Huljić pokušava spasiti 'Lijepu Tenu' za Moskvu

16.03.2009 u 11:57

Bionic
Reading

Tonči Huljić priznaje da 'Lijepa Tena' u Moskvi nema šanse, iako ju je izmijenio zbog loše izvedbe na Dori. Također odbacuje tvrdnje da je kupio pobjedu na Dori

Tonči Huljićautor pjesme 'Lijepa Tena, u razgovoru za Extru progovorio je o mogućnosti dobrog plasmana pjesme na Eurosongu u Moskvi te zaključio: 'Logički, mi nemamo šanse'. Objasnio je to uglavnom društveno-političkim prilikama u regiji i šire, ne komentirajući pritom kladionice koje našu predstavnicu stavljaju na posljednje mjesto.

Sama pjesma izmijenjena je za Moskvu: 'Stavili smo četiri vokala i dodali dva instrumenta, obou i harmoniku. Također, promijenili smo ulogu Andreje Šušnjare. Pjesma je, grubo rečeno, nabrijanija i napadačkija'.

Do promjene je došlo zbog, kako Huljić objašnjava, 'zastranjivanja na Dori', odnosno lošije vokalne izvedbe. 'Do toga je došlo zbog moje greške jer sam ih prije nastupa previše nabrijao. Napumpao sam im ego više nego što sam trebao prije nastupa i to je rezultiralo njihovim vokalnim nadmetanjem tko će jače'.
Huljić jedemantirao glasine da je kupio pobjedu svojoj pjesmi 'Lijepa Tena', koju pjeva mladi Igor Cukrov, te je demanti objasnio zdravorazumski:'Na Dori sam pobijedio četiri puta i nakon Dore si sam. Ta finalnasudjelovanja koštaju. Dakle, ja bih trebao platiti pobjedu na Dori dabih kasnije opet trošio na odlazak na Euroviziju?'