AVANTGARDE JAZZ FESTIVAL

Povoljnije ulaznice za Georgea Bensona još danas

14.06.2011 u 14:57

Bionic
Reading

Ulaznice za koncerte Georgea Bensona i Return to Forever IV mogu se do srijede kupiti po povoljnijim cijenama

Cijena ulaznica u promotivnom razdoblju koje traje do 14. lipnja iznosi 300 kuna za koncert Georgea Bensona te 250 kuna za koncert Return to Forever IV.

Od srijede 15. lipnja cijena ulaznica za koncert Georgea Bensona iznosit će u pretprodaji 350 kuna, a na dan koncerta 400 kuna, dok će cijena ulaznica za koncert Return to Forever IV  iznositi 300 kuna, a na dan koncerta 350 kuna.

Više informacija o cijenama ulaznica i VIP ulaznicama dostupno je na svim prodajnim mjestima - Maistrinim hotelima: Monte Mulini, Eden, Park i Adriatic - te sustavu Eventima.

Koncerti Georgea Bensona i Return to Forever IV održat će se, u sklopu Avantgarde Jazz Festivala, 8. i 17. srpnja u dvorištu bivše Tvornice duhana Rovinj.

Prvi Avantgarde Jazz Festival održava se od svibnja do srpnja u Rovinju, predstavljajući neka od najznačajnijih imena svjetske jazz scene. Nakon Juliana Lagea, Anat Cohen i Dr. Lonnieja Smitha, listu impresivnih imena koja nastupaju ove godine nastavljaju New Gary Burton Quartet, George Benson i Return to Forever IV.

Avantgarde Jazz Festival podržavaju: Maistra, Turistička zajednica Rovinj, Zagrebačka banka, Coca-Cola, Ožujsko, Jutarnji list, tportal.hr, Otvoreni radio i Muzika.hr.