Glazba SAMO NA CEDETERIJA.HR

Kolekcionarska izdanja albuma 'Urban i Hauser' do 21. lipnja

  • Autor: tportal.hr
  • 13.6.2011 11:01:13
  • 13.6.2011 10:08:57

Kolekcionarsko izdanje albuma 'Urban i Hauser', akustične obrade nekih od najpoznatijih Urbanovih pjesama u aranžmanu Stjepana Hausera, možete naručiti samo do 21. lipnja

Kad se udruže roker Damir Urban i svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser, jedino što možemo jamčiti jest da ćete u rukama držati album koji odudara od svega što ste dosad imali priliku čuti.

Album akustičnih obrada nekih od najpoznatijih Urbanovih pjesama, u aranžmanu Stjepana Hausera, rezultat je kemije koja se dogodila dvojici glazbenika. Da su Riječanin i Puljanin doista odlučili pomaknuti granice, jasno je već iz pjesme i videospota 'Black Tattoo' kojim je album najavljen.

Za brojne Urbanove i Hauserove fanove Aquarius Records je pripremio dva posebna izdanja. Specijalno izdanje, osim albuma, uključuje platnenu torbicu, autogram kartu i bedževe. Limitirano izdanje sadrži majicu (muški ili ženski model) te album, platnenu torbicu, autogram kartu i bedževe.

Urban se doista potrudio da fanovi budu nagrađeni tako što je sam napravio crteže za majice, torbice, bedževe... Ova kolekcionarska izdanja možete naručiti samo na www.cedeterija.hr do 21. lipnja.

Damir Urban: Black Tattoo
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više