NAGRADNJAČA

Urban & 4 u Arsenalu - dobitnik

10.06.2011 u 15:26

Bionic
Reading

17. lipnja u zadarskom klubu Arsenal nastupit će Urban & 4, a tportal.hr poklanja dvije ulaznice jednom čitatelju/čitateljici

Urban & 4 puni novosti, naoružani optimizmom i radnim poletom stižu u Arsenal i jedva čekaju susret sa zadarskom publikom. I ovog puta, poručuje Damir Urban, koncert će učiniti drukčijim. Naravno, postoje neke pjesme koje se jednostavno moraju naći na set listi, pa će tako biti i ovog puta, ali drugi dio koncerta ispunit će, najavljuje, pjesmama koje na repertoaru nisu bile tako često.

Urban & 4 rade na novom materijalu. U tu su svrhu svoju staru prostoriju, u kojoj su vježbali i stvarali više od 10 godina, zamijenili za novi prostor. Unajmili su jedan dio stare tvornice i dojučerašnje kancelarije pretvorili su u glazbeni atelje. Uz neke promjene u autorskom pristupu i ova je promjena okruženja djelovala na bend i na njihovo novo glazbeno stvaralaštvo. Odmah do prostorije za vježbanje su i Urbanov likovni atelje i glazbeni studio kako bi bend mogao raditi na probnim snimkama. Nova radna atmosfera djelovala je i na koncerte, pa su Urban & 4 u proteklih nekoliko mjeseci odsvirali pravu malu turneju po klubovima u desetak gradova.

Tijekom lipnja izlazi album 'Urban & Hauser' na kojem će se naći i dio pjesama Urbana i četvorke u intimnom izdanju, u izvedbi samo čela i glasa. Urban je, nakon desetljeća suradnje s Croatia Recordsom, sredinom svibnja potpisao ugovor sa Aquarius Recordsom, a novi album Urban & 4 očekuje se već u jesen.

Dvije ulaznice za koncert je osvojila Nina Medić