NAGRADNJAČA

Osvojite novi album Maje Šuput - dobitnici

13.06.2011 u 12:52

Bionic
Reading

Sutra izlazi dugo očekivani album Maje Šuput, peti po redu, koji nosi naziv po aktualnom najavnom singlu 'Nevaljala', a koji je u kratko vrijeme zauzeo vrhove top ljestvice. Tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima pet primjeraka albuma

Hit do hita kratak je opis albuma, na kojem se uz 'Nevaljalu' mogu naći i hitovi 'Raj i pakao', kojeg je Maja izvela na HRF-u, 'Lako zaljubljiva', s kojim je nastupila na Dori, 'Ljubi me', zatim 'Neizlječivo' i 'Svatovska' koje je Maja otpjevala s Maredo bendom, a koji je postao glavni hit na svadbama na kojima Maja gotovo svaku subotu nastupa.
Uz navedene pjesme na albumu se nalaze i nove pjesme, 'Varaš me', s kojom će Maja nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu početkom srpnja i 'Lijek' s kojom će nastupiti na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom.

Na albumu je radila provjerena ekipa autora s kojima Maja surađuje uspješno već dugi niz godina, a to su Branimir Mihaljević, Miro Buljan, Neno Ninčević, Fayo, Boytronic, Mario Mihaljević, dok je stihove za pjesmu 'Nevaljala' napisala Antonija Šola, s kojom je Maja tom prilikom prvi put surađivala.

Radijska promocija albuma održat će se u četvrtak 9. lipnja u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka' na Narodnom radiu, gdje će Maja u živo pjevati pjesme s novog albuma, uz pratnju svoje grupe Enjoy i Maredo benda.

Album su osvojili:

Mirela Šop
Anđelka Kasum
Nikolina Kovačević
Ivana Ščetarić
Lea Šantek

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.