MARS FESTIVAL

Jared Leto i dečki iz benda zatražili organsku hranu

02.06.2011 u 15:49

Bionic
Reading

Na zagrebački Mars Festival Jared Leto i članovi benda 30 Seconds To Mars 10. lipnja dolaze iz Londona, gdje će se dan prije pojaviti na dodjeli nagrada Kerrang, a očekuje se da će dobiti nekoliko nagrada ovog najprestižnijeg heavy magazina na svijetu

Prema riječima organizatora, dečki iz 30 Seconds To Mars u Zagrebu nisu tražili nikakav ekstravagantni tretman, već samo da im se priredi isključivo organska hrana te velike količine svježih sokova i vode.

Američki glumac i frontmen benda 30 Seconds To Mars Jared Leto uoči dolaska na zagrebački koncert izjavio je da je trenutno solo.

'Sad sam 100 posto solo. Ponekad se morate malo odmoriti', rekao je Leto.

Ne smatra se uzorom svojim obožavateljima, radi što želi, ne pazi na imidž i ne razumije zašto bi netko bio nekome uzor samo zato što je slavan. Nedavno je postao zaštitno lice modne marke Hugo Boss te njihovog novog parefema 'Just Different', pridruživši se tako Orlandu Bloomu, njihovom dugogodišnjem modelu.

Promociju svog posljednjeg video spota 'Hurricane' koji je dobrim dijelom cenzuriran zbog eksplicitnih scena seksa u kojima je glavni akter upravo Jared odradili su nedavno u Muzeju seksa u New Yorku, sa stotinama fanova koji su satima čekali u redu da se približe bendu. Video je odmah po objavljivanju zabranjen na mnogim TV postajama u svijetu, što je potaklo veliku raspravu o cenzuri po internetskim forumima.

Mars Festival održava se 10. lipnja u Zagrebu (dvorište Jedinstva, Močvara) gdje će na dvije pozornice uz 30 Seconds to Mars nastupiti Dredg, Vatra, Električni orgazam, Siskurz, Nina Romić, Mizar i mnogi drugi.

Ulaznice za Mars Festival po cijeni od 230 kuna možete kupiti u Dallas music shopovima diljem Hrvatske, Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Rockmarku i svim Eventimovim prodajnim mjestima, uključujući i online, te na www.dallasmusicshop.hr